keskiviikko 2. marraskuuta 2011

VÄLPPÄYKSEN IHANUUS


No niin...ylihuomenna alkaapi reissu, joka on ollut ajatuksissa joka päivä helmikuusta asti...!? =) Varainkeruu on sujunut hienosti kaikilta, meillä on jo upeat 74 000 euroa koossa! Rokotukset on hankittu, kroppaa huollettu ja matkaan on myös valmistauduttu henkisesti. Yksi asia joka on hieman huolestuttanut on tuo pakkaus...20 kilon painoraja laukussa ja siihen pitäisiä mahtua kuukauden kamat sekä kiipely- ja vaellustarvikkeet!? Eilinen ilta menikin sitten välpätessä...

Te jotka ette tunne termiä niin tässä määritelmä: VÄLPÄTÄ; pakat,tunkea, sulloa, järjestellä...esimerkiksi vaelluksilla joka aamu joutuu välppäämään tavarat (makuupussi, alusta jne.) rinkkaan siihen järjestykseen miten niitä käyttää päivän aikana. KÄYTTÖ LAUSEESSA: "Haluuks sä eka mennä välppää vai meeks mää?" Teltan pienen tilan vuoksi vain yksi henkilö kerrallaan mahtuu välppäämään. SANAN HISTORIA: eräopaskoulutuksessa syntynyt termi kuvaamaan sitä euforiaa kun -20 asteen pakkasessa tunget sormet jäässä erittäinkin ilmavaa untuvapussia makkarankuorenkokoiseen säilytyspussiinsa..!? :D

Muutaman koepakkauksen jälkeen taisin onnistua suorituksessani ja nyt on sekä päiväreppu ja matkakassi pakattu suunnilleen painorajojen puitteissa..!? :) Ja päällystakkiin on hienosti tungettu kaikki mahdollinen irtosälä (laturijohdot, pokkarikirjat, vitamiinit..) Elikkäs Nepali, here I come! =)

Haluan vielä kiittää suuresti kaikki jotka, ovat lähteneet tukemaan projektiamme! Ja iso kiitos seuraaville yrityksille lahjoituksista:

Tilipositiiva Ay
Autokoulu E.Nygård
Ruohonjuuri
Jenny Woo
Reilun Kaupan Tähti
Pöyry
Ekotavarakauppa Ekotin
Fc Honka
Koivikko Yhteisö
Palloliitto
Greendoor
Cederroth
Maxtraining

Mielettömät kiitokset myös kaikille ystävilleni ja perheelleni kaikesta tuesta ja kannustuksesta! =)

Seuraava blogini tuleekin Nepalista, muistakaa seurata matkaamme www.kapua.fi ja MATKAPÄIVÄKIRJA -osio. Kirjoittelemme sinne joka päivä kuulumisia. Ja keräyshän jatkuu aina vuoden loppuun asti joten vielä voi osallistua! ;)

Haleja, hymyjä ja kaikkea ihanaa ihan KAIKILLE! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti