sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Katmandu – Terai 12,5 tuntia


Katmandussa vietetyn illan ja yön jälkeen lähdimme bussilla kohti Dangissa sijaitsevaa avustuskohdetta. Maaliskuusta lähtien olemme kertoneet kotimaassa olosuhteista ja elintasosta, jotka vallitsevat Nepalissa. Tuntuu epätodelliselta, mutta erittäin hienolta vihdoin itse olla täällä!

Matkalle Katmandun laaksosta Terain alangolle riitti erittäin paljon nähtävää. Sekavasta ja köyhästä katukuvasta maaseudun iloisen sosiaaliseen ihmisvilinään. 500 kilometrin ajon ja 12,5 tunnin jälkeen olemme perillä olosuhteisiin nähden laadukkaassa hotellissa. Matkatoverin sanoja lainatakseni ”reikä lattiassa on mahtava juttu ja kaikki sen päälle on plussaa.”

Kapuaja Vesa

Pientä matkaväsymystä ilmassa

3 kommenttia:

  1. Uutisointia kotomaassa:
    !Ainakin 2500 matkailijaa on jumissa Mount Everestin alueella Nepalissa.

    Turistit eivät pääse pois vajaan kolmen kilometrin korkeudessa sijaitsevasta Luklasta, koska alueen pientä lentokenttää ei voi sumun vuoksi käyttää.!

    Toivottavasti sumu ei sotke teidän reissuanne!

    Reipasta matkaa!

    VastaaPoista
  2. Kaikki vastaantulevat kyselevät kapuajien kuulumisia! Kiitos päivityksistä! Kiva, kun on jotain kerrottavaa kyselijöille!
    Ja säästähän voi aina puhua. Jos ei enää jaksa jauhaa Suomen kummallista marraskuuta, voi puhua Luklan sumusta!
    Hyvää jatkoa ja kuulumisiin!
    Suomessa kaikki hyvin.
    Anne

    VastaaPoista
  3. Onnekasta matkaa teille ja toivottavasti Luklan sumut häviää pian. Hengessä mukana ja mukavia muistellen, Atti Kapuaja 08

    VastaaPoista