lauantai 5. marraskuuta 2011

KAPUA 2011 -retkikunta on laskeutunut Nepaliin


Joitakin tunteja sitten matkustajat ahtautuivat viimein SpiceJetin lennolle Delhistä Katmanduun. Lento oli vain puolisen tuntia myöhässä, mutta kauimpaa perjantaiaamuna lähteneet kapuajat, jotka olivat tehneet matkaa jo yli 37 tuntia -ja aikalailla kaikki muutkin- olivat jo hiukkasen väsyneitä.

Retkikunta oli odottanut Delhin kentällä jo reilut seitsemän tuntia vielä yhtä check-iniä, turvatarkastusta, boardausta ja lentoa. Turvatarkastus olikin tällä kertaa tiukempi kuin aiemmat; auotuksi ja puretuksi tulivat sekä kapuaja-Sipen että Marikan reput että kapuaja-Kallen ortoosi. Intia on myös leimojen luvattu maa; iloinen leimanlyönnin töminä kaikuu lentokentällä kaikkialta -passi leimataan tullessa ja mennessä; samoin maihinnousukortti ja käsimatkatavaroihin laitettavat tägit -puhumattakaan maahantulo- ja maastapoistumiskorteista.

Retkikunta pääsi siis kuitenkin onnellisesti -ensin paksun savusumun, sitten paksujen pilvien läpi- Katmanduun. Kunhan vielä tästä viisumijonosta ja leimantömistelystä selvitään, on KAPUA 2011 retkikunta virallisesti Nepalissa.

Kaikilla lienee juuri nyt päällimmäisenä mielessä nukkuminen vaaka-asennossa, mutta heti sen jälkeen seikkailu. Se on nimittäin alkanut.

Katmandun lentokentän viisumijonosta,
kapuaja -Marika

Väsyneet matkalaiset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti