maanantai 30. toukokuuta 2011

Nostan hattua kaikille teille, jotka olette tehneet varainkeruuta!

Tässä työssä oppii olemaan kiitollinen pienimmästäkin lahjoituksesta, sillä varainkeruu tuntuu olevan todella aikaa ja pitkäjänteisyyttä vaativaa työtä. Tuntuu, ettei päivän aikana saa juurikaan paljon aikaiseksi, kun oma päivätyökin pitää hoitaa kunnialla. Alussa ajattelin, että saan viikossa yhden yrityslahjoittajan mukaan tukemaan hyvää projektia, mutta tuo haavekuva on karissut mielestäni jo aikaa sitten.

Pitää myöntää, että tällä hetkellä Nepalin matka ei siinnä mielessä, sillä ensin on otettava peitsi (lue puhelin) käteen ja raivattava polku sakean varainkeruuviidakon läpi kohti 6 462€:n lahjoituspottia. Vasta sen jälkeen pystyn haaveilemaan Nepalin hohtavista lumihuipuista 6 462 m korkeudessa.

Nostan hattua kaikille teille, jotka teette varainkeruuta KAPUA 2011 Nepal- tai muissa vastaavissa projekteissa. Jatkakaa hyvää työtänne ja suhtautukaa siihen positiivisin mielin! Muistakaa, että vastoinkäymisistä huolimatta teette tärkeää työtä ja monet keräämistänne lahjoituksista apua saavat ovat teille kiitollisia :)

Kesäterveisin,

Pirkko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti