torstai 5. toukokuuta 2011

Matkalla huipulle

Kevät on saapunut Tukholmaan, terassit alkavat täyttymään latten nautiskelijoista ja kesälomat alkavat olla kiikarissa. Tämä kevät on todella ollut outo siksi että toivon kesän ja syksyn menevän nopeasti. Uskon että kaikilla kapuajilla on vähän samanlainen tunne – meidän tavoitteenamme on marraskuussa olla 6462 metrissä.


Henkilökohtaiset valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Ensitapaamisellamme suoritettiin kuntotestit ja kaikki kapuajat saivat henkilökohtaista valmennusta miten kannattaa valmistua tulevaan koitokseen. Kaikki kapuajat ovat täydessä vauhdissa oman treeniohjelmansa kanssa, jotkut keskittyvät lihasvoiman kasvattamiseen ja toiset tekevät pitkäkestoisia urheilusuorituksia.


Itse kävin pääsiäisen aikoihin harrastamassa vähän vapaalaskua Pohjois-Norjassa Lyngenin seudulla. Siellä nähtiin jälleen kerran miten luonnon armoilla ollaan kun liikutaan vuorilla. Keli ei ollut sitä mitä oltiin tilattu. Tulopäivänä meitä tervehti Tamokdalenissa plussa asteet ja vesisade. Piti ottaa huumorin kannalta, sillä siellä kelit olisivat ainoastaan voineet muuttua parempaan päin.


Seuraavalle kolmelle päivälle olikin luvassa kovaa lumisadetta, mutta sitten yr.no (paikallinen Pekka Pouta) lupasi auringonpaistetta pilvettömältä taivaalta. Niinpä sillä aikaa kun tehtiin metsälaskuja lumimyräkässä kolmatta päivää, toivottiin että Norjalainen Pekka olisi oikeassa. Jos olisi niin se tarkoittaisi meille ”a shit load of powder” ja auringonpaistetta = hullun hyvää laskua!

Tuli kolmas päivä ja Pekka oli oikeassa, 60 cm uutta lunta ja pilvetön taivas. Oi oi, olipa mieletön lasku!


Seuraava reissukohde onkin sitten Mera Peak, mutta lauta taitaa jäädä Tukholmaan huoneeni nurkkaan pölyttymään odottamaan seuraavaa kautta.














Hauskoja treenihetkiä kaikille!

- Johannes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti