keskiviikko 11. toukokuuta 2011

KAPUAjan arki

Kevätaurinko lämmittää ihanasti ja kesä kolkuttelee jo ovella. Ihmiset ovat päässeet eroon paksuista talvivaatteista ja suut hymyilevät kilpaa auringon kanssa. Mutta tiedän ainakin 15 ihmistä, joiden ajatukset vaeltavat kaukana lumisilla vuorilla vaikka juurihan me pääsimme korkeista nietoksista eroon ainakin muutamaksi kuukaudeksi.
Vaikka en nyt ihan joka päivä puuhailekkaan KAPUAn parissa niin projekti pyörii jatkuvasti syvällä takaraivon sopukoissa. Välillä huomaan vaeltavani Everestin juurella vaikka pitäisi tiskata. Yhtäkkiä kesken työpäivän tulee mieleen joku firma, johon voisi ottaa yhteyttä. Iltaisin raivaan tilaa muulta ohjelmalta, jotta pääsen kunto-ohjelmani pariin. Kalenteri täyttyy yhteydenotoista. Eli tekemistä riittää...! Mutta hymyilen silti hiljaa mielessäni. Arki ei ole enää samanlainen kuin ennen, ainakaan tänä vuonna. Arjelle on tullut uusi merkitys: Nepali.
Mutta kuinka pukea sanoiksi se, millainen KAPUAjan arki oikein on? Kuinka kertoa siitä muille ihmisille? Päätin siis tehdä aiheesta pienen videon! :) Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...video vastaa siis noin miljoonaa sanaa..!? ;) Ja jos ihmettelette miksi juoksentelen ja puuhailen paksut talvirukkaset kädessä niin sille on ihan järkevä selitys: vuorikiipeilykouluttaja ehdotti, että kannattaa opetella tekemään ihan arkisia juttuja tumput kädessä, esimerkiksi pesemään hampaat! Ihan sen vuoksi, että korkealla vuoristossa tuuli puhaltaa lujaa ja näpit voivat jäätyä hyvinkin nopeasti...!?
Oikein ihanaa ja aurinkoista kevättä kaikille ja mielettömästi tsemppiä kanssa-KAPUAjille!!! :)
Sipa-kapuaja
p.s. laitathan tietokoneeseen äänet päälle kun katsot videota..! :)

2 kommenttia: