sunnuntai 29. toukokuuta 2011

KIIPEÄMISTÄ, FESTARIA JA HENGEN LUONTIA

Huh! Onpas meillä Kapuajilla ollut vauhdikas ja antoisa viikonloppu. Harmi vaan, etteivät ihan kaikki ryhmästä päässeet mukaan.
Aloitimme perjantaina Helsingin Kiipeilyareenalla Antin opastaessa meitä seinäkiipeilyn saloihin. Emme juurikaan neuvoja tarvinneet, sillä olemmehan kapuajia luonnostamme ;)
Ryhminä ryhdyimme valloittamaan areenan huikeita ja mielenkiintoisen haastavalta näyttäviä seinämiä. Vuoron perään kiipesimme ja varmistimme osan porukasta kannustaessa hurjasti valjaissa menijää yhä korkeammalle voittamaan itsensä.
Vaikutti siltä, että porukka oli todella innoissaan ja laji taisi saada useamman innostuneen uuden harrastajan. Kaikki ryhmäläiset eivät olleetkaan ihan aloittelijatasoa tässäkään lajissa, vaan voisi puhua lähes protason harrastajista.
Itselläni oli ennakkoon pelko, että kuinkahan jaksan hinata kaikki kiloni edes muutaman metrin korkeuteen. Oli upea tunne, kun huomasi pääsevänsä metri toisensa jälkeen
korkeammalle ja vaikeastakin asennosta sai vielä itsensä jotenkin väännettyä seuraavalle otteelle. Itsetunto kasvoi kohisten!

Päivä jatkui Väestöliiton tiloissa sparrauksen merkeissä. Kapua on nostanut kovasti profiiliaan facebookissa, postituslista on kasvanut mukavasti ja Kapuan sivuilla on ollut todella paljon kiinnostuneita kävijöitä.
Saimme myös kuulla tilannepäivityksen Nepalin tämän hetken tilanteesta ja projektien etenemisestä avustuskohteissa.

Keräyspottiimme on kertynyt lähes 10 000 euroa, hyvä niin vaikka paremminkin voisi olla!
Nyt ennen kesälomien alkamista on otettava härkää sarvista ja ryhdyttävä aktiivisesti soittelemaan yrityksille. Tarvitaan siis suunnitelmallisuutta ja asiaan paneutumista!
Keräyssuunnitelman päivittäminen ja tietenkin suunnitelman noudattaminen on siis tärkeää.
Edellisvuosien konkari-kapuajat sparrasivat meitä ja jokaisen keräyssuunnitelma käytiin läpi rohkaisevien kannustusten säestyksellä ;) Olemme tärkeällä hyvällä asialla!

Viikonloppu jatkui "Maailma Kylässä" festareiden merkeissä ja porukkaa riitti mukavasti kylmästä kelistä huolimatta. Kiipeilyseinä rullasi ja kauppaa tehtiin Nepalin ja Afrikan
käsitöillä. Toivottavasti kassaan oli kertynyt paljon euroja sunnuntaina.

Porukka hioutuu yhtenäisemmäksi sitä mukaa kun tutustumme toisiimme paremmin.
Tulemme viettämään kokonaisen kuukauden yhdessä haastavissa olosuhteissa ja tunnelmat varmasti vaihtelevat matkan aikana ääripäästä toiseen. Sen vuoksi on ehdottoman tärkeää tutustua ja ystävystyä hyvin jo ennakkoon. Onneksi meillä on vielä ennen matkaa monta tilaisuutta tehdä syvempää tuttavuutta ja luoda yhteishenkeä. Huumorin puute ei ainakaan tule olemaan ongelma...sen saattoi aistia esimerkiksi Pikku Nepalin illallisella perjantai iltana ;))

Suvi toivoi, että kommentoisimme toistemme blogikirjoituksia. Olisi kiva kuulla mukavan viikonlopun fiiliksistä; minkälaisen potkun saitte varainkeruulle, miltä tuntui kiipeily vai tuntuiko missään, festarifiiliksiä yms. Kiinnostaisi varmasti poissaolleitakin kuulla mitä olemme puuhastelleet. Kiitokset etukäteen!


Kirjoitti Merja

1 kommentti:

  1. Hieno kirjoitus, joka tuli nyt varmasti useammasta suusta! Tämä tapaaminen sai minut ainakin innostumaan elokuun Rukan reissulle lähdöstä ja laittamaan kalenteriin ylös varainkeruulle työtunteja. Lisäksi odottelen jo kovasti pk-seudun vapaamuotoista tapaamista kesäkuussa, jotta pääsemme suunnittelemaan yhteisponnistuksia -niin treenien kuin varainhankinnankin tiimoilta- pidemmälle.

    VastaaPoista