lauantai 8. lokakuuta 2011

Rauhallista viikonloppua :)

Eilen oli nimipäiväni ja joku KAPUAjista toivotti facebookissa minulle hyvää nimipäivää ja rauhallista viikonloppua... taisi laittaa viestin huumorimielellä :), sillä viikonloput ovat kaikkea muuta kuin rauhallista aikaa!

Perjantaina lopetin työpäiväni ajoissa, jotta pääsin paikallisen kaupan eteen hyvissä ajoin keräyslippaan kanssa. Seisoin siellä kylmissäni kaupan ovella 2,5 h. Satoi ja tuuli ... mietin, että kohtaamme varmasti samanlaista ja pahempaakin keliä Nepalin vuorella. Sisukkaasti seisoin siellä kunnes asiakasvirta alkoi tyrehtyä ja päätin lähteä kotiin saunan lämpöön. Nautin saunan lämmöstä varmasti yli tunnin, jotta lämpesin :) Meillä KAPUAjilla alkaa kohta aika, jolloin emme pääse saunaan, mutta onneksi Suomen Nepalin suurlähetystö on luvannut meille yhden saunaillan Katmandussa :) Kiitos heille siitä!

Lauantaina aamulla oli aikainen herätys, jotta ehdin tehdä vähän omiakin juttuja välillä. Sitten jälleen pariksi tunniksi lähikaupan eteen keräyslippaan kanssa. Mukavasti asiakkaat sinne tiputtelevat pikku hiljaa kolikoita ja lipas alkoi täyttyä. Parin tunnin keräyksen jälkeen oli aika hypätä autoon ja lähteä hakemaan Naantalista leffaillan suolaiset suupalat. Kun sieltä saavuin, oli jo kiire lähteä laittamaan opaskylttejä paikalleen leffaillan vieraita varten sekä järjestämään tapahtumanpaikkaa. Ystäväni oli antanut tilan käyttööni ja tuki näin KAPUA projektia.

Leffaillan aiheena oli tietysti KAPUA 2011 Nepal projekti ja samalla katsoimme leffan, mikä kertoi pienten tekojen merkityksestä. Paikalla oli pääasiassa tuttuja ja muutama asiasta kiinnostunut henkilö. Enemmänkin olisi tilaan mahtunut ja olisin mielelläni kertonut laajemmalle kuulijakunnalle projektistamme, mutta hyvä näinkin. Kiitos ystäville tuesta :)

Nyt kirjoitan blogia ja siten pitää vielä lastata auto kaikella lahjoituksena saadulla kirpparitavaralla. Herätys on klo 4.15 ja klo 4.45 lähden ajamaan kohti kirpparipaikkaa. Toivottavasti saan myytyä mahdollisimman paljon kirpputoritavaraa, koska kaikki myynnistä saadut eurot menevät KAPUA 2011 Nepal projektille :)

Sunnuntai-iltapäivä on sitten aivan omaa aikaa... ehkä vähän järjestelen loppuja kirpparijuttuja seuraavaa kirpputoria varten, haravoin lehtiä pihalta ja nautin syksystä :)

Vaikka välillä kiire pukkaa päälle, niin nautin kuitenkin tästä tekemisestä aivan valtavasti :). Tiedän, että jokainen meistä KAPUAjasta tekee täysillä tätä tärkeää työtä, jotta saavutamme 100 000€ tavoitteemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti