maanantai 17. lokakuuta 2011

KAPUA kalenterin luukut vähenevät


Se olen minä, Tanja- kapuaja, yksi viidestätoista. Yksi meistä, joka elää KAPUA kalenterin päivä päivältä vähenevien luukkujen mukaan. On elänyt jo monta, monta kuukautta.

Blogeista on voinnut kuluneen vuoden aikana lukea hikisestä uurastuksesta kunnon kohottamisen eteen, rahan keräämisen vaikeudesta ja ihanuudesta. Välillä olemme kohonneet odotuksen ilmavirran nostamana korkeuksiin ja seuraavana päivänä vajonneet tekemättömänä odottavan puuhan ja toimen alle. Nepal, hyväntekeväisyyskeräys ja Mera Peak ovat lipsahtaneet puheissa jo niin usein, että työkaverien ja läheisten katse alkaa lasittua jo ennen kuin avaamme suumme. Me viisitoista olemme eläneet ja elämme parhaillaan intensiivistä aikaa.

Chek-in lista ennen matkaa tarkastettavista asioista yöpöydälle ja sitten on aika sanoa: "Olen human being, en human doing". Nyt riittää. Aion kurkkia kahdeksantoista viimeisen luukun taakse yksi kerrallaan, jännityksestä ja innosta kihisten. Aivan kuin lapsena ensimmäisen suklaajoulukalenterin luukkujen taakse. Riemumielin ja rennoin rantein.

Valmistautuminen seuraavaan päivään ja luukun aukaisemiseen alkaa jo illalla. Lämmitän saunan. Sytytän kynttilän. Himmennän valot ja vaiennan turhat äänet. Otan toiseen käteen kupin kuumaa teetä ja toiseen hyvän kirjan. Kääriydyn vilttiin ja rentoudun. Seuraavana aamuna herään tyytyväisenä siihen tietoon, että jälleen olemme päivän lähempänä tavoitettamme.

Olen otettu ja tyytyväinen kaikista heistä, jotka ovat osallistuneet tähän projektiin kuluneen vuoden aikana kuka minkäkin laisella panostuksella: lahjoittaen rahaa tai tavaroita, ostaen tuotteita, kannustaen huonona päivänä, iloinneet kanssani hyvänä päivänä ja eläneet rinnalla. Antaen meidän kaikkien kapuajien tuntea, että emme ole yksin.

Sallittehan silti, sen vuoksi ja kaikesta huolimatta, että vielä muutaman kerran lipsautan puheissani: Hyväntekeväisyyskeräys, Nepal ja Mera Peak... ja ostan kenties vielä yhdet sukat.. ihan vain varmuuden vuoksi. ;)

LAHJOITTAA SAA EDELLEEN! Kaikkien viidentoista profiilin kautta rahat ohjautuvat samaan pottiin. Yhteinen tavoite on edelleen se 100 000 euroa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti