sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Pohjolaan asettunut

Normaali arki ja päivittäinen rytmi on alkanut ottamaan "vakavasti" valtaansa jos nyt tällaisesta käsitteestä voidaan puhua sesonkityöläisen kohdalla. Alkuvuodesta aloitin projektin osaltani innolla täällä pohjoisessa ja myöhemmin siirryin kesäkaudeksi etelään Tampereelle. Nyt kirjoitan tätä kohdaltani viimeistä blogitekstiä jälleen Pohjois-Suomesta.

KAPUA, Nepal ja projekti kokonaisuudessaan on vähintäänkin herättänyt ihmetystä ihmisten mielissä, joille olen siitä täällä kertonut. Ja kerrottavaa siitä varmastikin riittää niille, joilla mielenkiintoa aiheesta riittää. Reissukuviakin kertyi mieletön määrä, joiden avulla on helppo muistella taaksepäin koettua. Mutta täytyy yhtyä muiden samanmielisten kommentteihin ruoasta ja muistakin mukavuuksista joista on oppinut pitämään kiinni. Kotiin ja kotimaahan palaaminen on toki ollut erittäin kiva asia siihen liittyvine elämänmukavuuksineen. Olemme ehkä oppineet liiankin mukavuudenhaluisiksi täällä pohjolassa asustellessamme nyt kun sitä ajattelee.

Reissufiilistelyjen keskeltä haluan muistuttaa, että vielä on viimeinen rypistys meneillään KAPUA-projektissa ja edelleen on mahdollisuus lähteä mukaan tukemaan. Esimerkkinä juuri painosta saapuneet tyylikkäät seinäkalenterit vuodelle 2012, jotka ovat varustettu hienoilla maisemakuvilla ja nepalilaisesta kulttuurista kertovilla otoksilla löytävät tiensä halukkaiden kodin seinälle. Kymppi hyvään tarkoitukseen siis.

Kiitän kuluneesta ajasta kaikkia!

t. Vesa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti