sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Valintoja valintoja

Olen itse yrittäjänä pyrkinyt toimimaan tavalla, joka itsestä tuntuu oikealta. Tämä tapa ei taida kuitenkaan olla ihan nykyaikaisen 'bisneskäsityksen' mukainen, koska en ole koskaan tähdännyt suuriin voittoihin, vaan siihen että noudatan omia arvojani ja välitän hyväksi havaitsemiani asioita eteenpäin.
Haluankin tämän arvokkaan Kapua-projektin myötä tuoda kohdaltani esiin myös sen, että kovassakin bisnesmaailmassa voi olla humaaneja ja eettisiä arvoja - muuallakin kuin paperilla. Jokainen voi tehdä konkreettisesti jotain toisen ihmisen avuksi.
Harva pystyy kuitenkaan konkreettisesti lähtemään esim. avustustyöhön vaikka haluaisikin, mutta pienelläkin lahjoituksella saa luotua jo valtavasti mahdollisuuksia avustuskohteessa, ja se jos mikä on konkreettinen teko.

Esimerkkinä konkreettisista toimijoista nostan esiin Pälkäneen Yrittäjät ry:n, joka yhdistyksenä on lähtenyt mukaan tukemaan hanketta. Toivoisin että tämä esimerkki yksittäisen yhdistyksen panoksesta olisi mallina muillekin yhdistyksille, yrityksille sekä yksityisille henkilöille mahdollisuudesta kantaa kortensa yhteiseen hyvään.

Yksittäisen lahjoittajan apua on hankala koordinoida perille, mutta tässä hankkeessa on iso yhteistyökumppani, eli Väestöliitto, joka mahdollistaa sen että jokainen tukieuro menee perille sinne minne se on tarkoitettukin.

Anne Frankin sanoin, kevättä enteilevään sunnuntaihin:

Onpa hienoa että kenenkään ei tarvitse
odottaa hetkeäkään voidakseen alkaa
tehdä maailmasta parempaa.

-Anne Frank-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti