lauantai 13. helmikuuta 2010

Heräämisiä

Valkeakoskikin täällä heräilee pikkuhiljaa bloggailemaan - ylipäätään tuntuu, kuin olisi jonkinlaisessa (tällä kertaa hyvässä :-) ) unessa ollut aina siitä lähtien, kun tieto KAPUA-porukkaan pääsystä pompsahti sähköpostiin. Oikein ei taida vieläkään ymmärtää :-) Kaiken KAPUA-hyvän lisäksi pieni pää on täällä ihan pyörällä, kun tuli mentyä ja pakerrettua pitkään kalkkiviivoilla olleet maisterin opinnotkin loppuun vihdoin ja viimein. Sitä ollaan siis nyt niin "yhteiskuntahaahuilijaa", että! Nyt onkin tarkoitus kohdistaa jakamaton huomio kapuiluun.
Paikallislehdessä olin jo haastattelussa, minkä jälkeen projektia on saanut mukavasti selitellä kaikille kiinnostuneille. Tästä tämä pyörähtää kohta todenteolla käyntiin!

Kuntotesti tuossa pari viikkoa sitten oli jälleen hyvä herätys todellisuuteen, ja niin sitä minäkin olen alkanut entistä aktiivisemmin kävelemään työmatkani. Lisäksi jostain "kumman syystä" afro-tanssailu tuntuu entistä kiinnostavammalta, ja saunasiideritkin on hyvinkin pitkälti jääneet kaupan hyllyille. Tästä ilmeisen järkyttyneenä kroppa vähän protestoi, ja nyt flunssa-vihulainen riivaakin "hentoa" vartaloani, joten pari viime päivää on mennyt varsin vakaasti horisontaali-asennossa. Mutta sehän on tiennyt lisää aikaa flunssan jälkeisen liikunnallisen elämän jatkamisen suunitteluun, ja niinpä otin ja ilmoittauduin Vierumäelle ensi kuun ZUMBA-viikonloppuun. Tässäpä siis haaste teille, toveri-kapuajat: kaikki kynnelle kykenevät mukaan lannetta keikuttamaan ja toning sticksejä helisyttämään maaliskuun toisena viikonloppuna! :-)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

2 kommenttia:

  1. :)
    Hyvältä näyttää, laita FB:hen linkki näille sivuille! Ja muuten onks teillä olemassa Facebook-yhteisöä, johon me kannustajat voidaan liittyä, jos näillä sivuilla ei aina ehdi käydä seurailemassa?

    Tsemppiä ja onnea vielä tosta maisteriudesta!!

    Nimim. Mä en sit zumbaa!

    VastaaPoista
  2. Hei vaan!

    KAPUAn sivuilta (www.kapua.fi) löytyy linkki KAPUAn Facebook -ryhmään (vasemman reunan valikosta 'Seuraa Facebookissa'). En saanut linkkiä jostain syystä kopioitua tähän, mutta kaikki kannustajat ja mukanaeläjät, käykää ihmeessä liittymässä mukaan ryhmään!

    -Suvi-

    VastaaPoista