keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Tervehdys....

... Kapuasta kiinnostuneet, tämä on hyvä hanke, kertokaa kavereillenne vinkki sivuista.
Suvi on organisoinut hienon aatteen hyvääntarkoitukseen, jossa me tavallisetkin pääsemme kokemaan projektin alusta loppuun saakka.

Puolitoista viikkoa ryhmän "järjestäytymisestä" mikä sujuikin vauhdilla, oikeastaan ennen virallisen osuuden alkua. Puheen sorinaa, naurua ja yhteiset odotukset olivat aistittavissa.
HEI, mehän ollaan samanhenkisiä kaikki!! Kunnia myös järjestelytoimikunnan naisille, hyvähän meidän on jatkaa, upeaa varmaa työtä tekevät he.

Valintaraati on tehnyt ison ja vaikean työn omin perustein. Aina joku huippu jää pois, kuten nyt,,, Samoin kävi, kun J Jalonen pudotti meidänperän J Jokisen lätkän Olympia miehistöstä. Jussi otti sen ammattimaisesti, tiedä jos?
Kapua hankkeita tulee lisää ja onni voi potkaista hakijaa, yläikää ei ole tässä showssa. Mikä sitten lieneekin seuraava avustuskohde, ei kun hakemaan kun aika on. Tietoa löytyy näiltä sivuilta, siis seuratkaa.

Kuntotesti kertoi totuuden. Treenaus on ollut korkella sykkeellä, oma personal traineri (tyttäreni) sanoi kyllä tänään ett jatka vaan mutta lisää myös matalamman sykkeen treeniä. Illalla päättyi tuttu rypistys 27 tunnin aikana oli kolme tuntia OZ saliliikuntaa korkealla sykkeellä ja illan hämyssä puoltoista tuntia matalampaa umpihankea, on muuten lunta. Toki ne normijutut töitä ja unta lisäksi.

Ei ollut metsässä tai suolla kuu- tai lumiukkoa,, raikasta happea ja hiljaisuus ;)

Reijo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti