perjantai 26. helmikuuta 2010

Malawiin, Malawiin

Hei Kaikille!

Kangasala herää blogiviikon perjantaina. Tulin kaksi viikkoa sitten Phuketista. Lämpöä 30 ja risat, ei edes pilviä, lämpimät yöt. Kyllä se pää vähemmästäkin pehmenee. Paluu pakkaseen ja tuiskuun olikin sitten vaikuttavaa. Kuntoa olen hoitanut hiihtelemällä ja väliin juoksulenkillä-pakkaskeli ei vedä ladulle. Tänään kuitenkin -5, joka takasi niin hyvän kelin, että meni vähän överiksi: 20km ja energiapula loppupäiväksi.

Mutta asia, josta ajattelin kirjoittaa onkin se, miten varainkeruuta olen aloittanut. Kirjoitin "Joulukirjeen" kaikille ystäville ympäri Suomea. Toivon, että sieltä tulee pieniä puroja, jotka toivottavasti kasvaa. Sähköpostia olen kirjoitellut kuntaan, muutamille yrittäjille ja tänään aloitin rohkeasti soittamaan, kun vastauksia postiin ei tullut. Kiireitä yrityksillä tuntuu olevan, mutta eivät tyrmänneet. Nyt vain saman malliin aijon jatkaa.
Haastattelu tehtiin reilu viikko sitten paikallislehteen. Juttua ei ole vielä julkaistu- toivon, että se aloittaisi kiinnostuksen, joka helpottaa yhteydenottoja. Toivottavasti ensi viikolla. Olisi hienoa saada tavoite nopeasti täyteen ja sitten vielä boonusta päälle.

Väliin tulee pieni paniikki, että miten onnistun tavoitteessani. Vaikka olen eläkkeellä koko aikaa ei voi Kapuaan käyttää, sillä aikuislukio teettää paljon töitä. Lisäksi suunnittelen oman pienen yrityksen avaamista, sillä olen opiskellut luontaishoitajaksi ja shiatsu dipl.terapeutiksi ja jatkan edelleen näitä oppeja- kiinalaisen lääketieteen opintojen parissa. Ei ole vapaa-ajan ongelmia.

Kuitenkin päätavoite on Malawi! Ne kuvat sieltä äitien "oleskelutilasta", jossa ei ole edes sänkyjä on järkyttävä. Kyllä me nämä asiat laitetaan kuntoon -eikö vain?

Toivon kaikille menestystä, että saamme hyviä tukijoita ja että tavoitteemme täyttyvät tuplasti!

Terveisin Elvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti