sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Tästä vuodesta



Eivät riitä sanat kuvailemaan tämän vuoden tuntemuksia ja kokemuksia, tuntuu siltä. Toivottavasti edes pikkuriikkinen säie niistä tunnelmista ja omasta sekä kanssakapuajien ajatusmaailman muotoutumisesta on välittynyt täältä Kapuan blogista. 

Viimeinen virallinen tämän vuoden KAPUA-tapaaminen takana, haikein mielin, tästä jatkamme eteenpäin, kukin omaan suuntaamme, kenties kaikki kuitenkin jollain lailla samaankin. Kapua määrittää meitä montaa suurelta osalta uudella tavalla,  ja se tuntuu sydämessä, pistää valitsemaan asioita ja tekemisiä tietyllä tunteella.

Lainaan tähän Tommy Tabermannia:

Jotka tulevat suorinta tietä, 
saapuvat tyhjin taskuin.
Jotka ovat kolunneet kaikki polut, 
tulevat säihkyvin silmin,
polvet ruvella, 
outoja hedelmiä hauraassa säkissään.
Niin se ystäväni on, niin se on,
että eksymättä 
et löydä perille.

*****

Toisessa tienviitassa
lukee suurin kirjaimin: SITTEN

Toiseen on lapsen 
horjuvalla käsialalla kirjoitettu: Elämä!

Kumman tien sinä valitset?

*******

Kiitos kaikki ihanat tukijat, lukijat, ystävät, ihmiset, kanssakapuajat, läheiseni. Olette olleet mukana tekemässä vuodestani suurenmoisen ja ihmeellisen!


Kiitollisin mielin

Erja








5 kommenttia:

  1. Kiitos Erja! Sanoihisi on helppo yhtyä! Haikein mielin jouduin vimeisestä kokoontumisesta jäämään pois, mutta vastikkeeksi minulla oli ihana etuoikeus hoitaa tyttären poikaa!

    VastaaPoista
  2. Just niin! Silimiä kirveli kokoajan.. ;)
    Ja tuo Tabermannin runo on niin osuva Erja, kiitos!
    Ikävä tullee teitä kanssakapuajia! Ihana elämän tie vie nyt uusiin seikkailuihin, pidän teitä ajantasalla.
    Halit,
    Kaneli xxx

    VastaaPoista
  3. Me olemme tulleet polvet ruvella, ihmeellisiä hedelmiä mukanamme kantaen ja näin me jatkamme eteenpäin Elämän tiellä!

    VastaaPoista
  4. Hei kapuajat! Olet Erja löytänyt tähän tilanteseen osuvan runon. Vaikka KAPUA- vuoden matka oli välillä kivinen, oli päämäärä kuitenkin kirkkaana mielessä. Rystyset verillä, pohkeet jumissa kivipestyillä farkuilla saavutimme päämämme.

    Kumpa löytäisin jotakin yhtä arvokasta ja kannattelevaa arjen vastapainoksi. Onnittelut Erjalle ja Kanelille ottamistanne tiikerinloikista.

    Onnellista Uutta Vuotta Kapua- ystäville.

    VastaaPoista