torstai 16. joulukuuta 2010

Kalenteri vuodelle 2011

Noin tasan vuosi sitten tuli Suvilta viesti, jotta minut oli hyväksytty Kapua 2010 ryhmään mukaan. Oli odotettu ja toivottu viesti, siitä on jo aikaa juossut ja maakin on kiertänyt auringon. Vuosi tuntuu eteenpäin pitkältä mutta taaksepäin liiankin nopealta.

Ryhmällämme oli mielenkiintoinen vuosi, kellä enemmän tai vähemmän mutta jokainen Kapualainen todennäköisesti muistaa vuoden 2010 erikoisen lämmöllä.

Muutaman vuoden päästä näemme taulukoista ja joku jopa paikanpäällä, kuinka apunne ja Väestöliitto on auttanut Malawin äitejä. Sekin on varmaa, että yhä useampi lapsi ja äiti on säilyttänyt henkensä, myös perheet voivat paremmmin hankkeemme jälkeen. Jatkossa heillä on turvallisemmat mahdollisuudet, länsimaisille niin tuttuun perheonneen syntymän aikana.

Joulun alus on aikaa jolloin muistetaan läheisiämme ja ystäviämme, mikäs sen mukavampaa. Vuodenvaihteessa luvataan taas uusia hyviä tekoja, joista joku jo rikkoontuu samana iltana, toiset lupaukset kestävät ikuisuuden,, riippuen lupaajasta. Voisimmeko lupailla ensi vuodelle ja jatkoon olevamme huomaavaisempia toista kohtaan, kotona, töissä, liikenteessä ja kaikkialla. Hymy ja pienet teot tulevat korkojen kanssa takaisin, ainakin sellaista on hauskempi katsoa, hymy tarttuu usko vaan.

Sallittaneen pieni mainos tässä vaiheessa. Positiivareiden sivuilta löysi moni ryhmämme jäsen tiensä Kapuaan, siellä on arkisin hyviä aamun ajatuksia, useimmiten osuvia, ytimekkäitä ja sisältäen viisauden. Suosittelen tutustumaan positiivarit.fi ja "Ajatusten aamiaiseen", halutessasi voit tilata sen sähköpostiisi. Aloita aamusi ajattelemalla.

Toinen mainos on 17.12 perjantai iltana "Kapuan koskettamat" tilaisuus, katso tarkemmin ajankohtaista sivulta ja tule katsomaan kuuntelemaan mitä tämä on ollut, myös Nepal 08 on mukana illassa.

Vielä kolmas mainos, Kapua 2011 kalentereita on nyt rajoitettu määrä myynnissä, hinta 12,30 € (sis. alv %) + postituskulu, koko A4, avattuna A5, kuva yläpuolella, kalenteriruudukko alhaalla, kierresidonta. Koko summa miinus alv % menee keräyksen kartuttamiseen.

Tilaa tutun Kapuajan kautta tai Kapuan kaupasta, mutta ole nopea.


Kiitän lukijoita kuluneesta vuodesta, kun olette kavunneet kanssamme. Seuraa sivuja, kenties seuraava Kapuaminen on lähellä!

Joulu rauhaa kaikille lukijoille.

1 kommentti:

  1. Hei vaan!

    Tässä linkki Kapuan kalenterikauppaan, toki muutakin sieltä saa: http://www.kapua.fi/index.php?page=6

    Kalenterit ja muut Kapua tuotteet myynnissä myös Kapuan koskettamat -tilaisuudessa huomenna 17.12. Illan aikana luvassa myös pieniä tarjouksia, tervetuloa!

    t.Suvi, Kapua koordinaattori

    VastaaPoista