sunnuntai 26. syyskuuta 2010

pakataan mukaan - ei pakata

Muutama tunti siihen kun vihdoin lähtö on tosiasia.
Tämä on ollut hyvin pitkä prosessi, matkaahan on siis jo tehty se 9 kuukautta ja nyt on sitten huipentuma alkamassa. Tähän itse matkaan on ollut itsellä jotenkin hankala suhtautua, kun se on ollut sellainen kaukainen juttu joka ei ole 'vielä ajankohtainen'. Nyt se on, ja vaikka valmistautumiseen on ollut aikaa tuo 9kk, silti paljon asioita jäi siihen kuuluisaan viimetinkaan ja jotakin pientä tarviketta jäi ostoslistalle lentokentälle - jos sattuu sieltä löytymään :)
Hyvin toteutunut kuntokuurikin sai mahalaskun pitkän sairastelun seurauksena, mutta luonteella korvataan se mikä kunnossa hävitään :)
Kun pakkasin tavaroita, olin vähän hämmentynyt kun kaikki mahtui heittämällä kassiin eikä painoakaan tullut kuin 12kg, ja kun olin valmistautunut jo karsimiseen että mitä voi jättää pois. Pääasia että lasten tuliaset sinne, eli lento- ja jalkapallot mahtuvat mukaan :)

Eilen illalla juttelin hyvän ystäväni kanssa ja hälle tuli todettua ettei tämä matka ole, eikä voi olla tasapaksu, hajuton ja mauton, ihan kiva, niinkuin matka saattaa joskus olla.
Tämän asian eteen on tehty paljon töitä, jokaisella meistä on halu auttaa äitejä Malawissa, jokaisella on halu antaa mahdollisuuksia ihmisille siellä, missä niitä ei automaattisesti ole.
Suurin kiitos kuuluu kuitenkin kaikille keräykseen osallistuneille, ilman teidän lahjoituksianne ei meillä olisi mahtavaa rahasummaa vietävänä.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin,

-Hessu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti