torstai 23. syyskuuta 2010

Nokialta pyörälatureita mukaan!



Nokialta saatiin kohta Suomenkin myyntiin tulevia DC-14 pyörälatureita testikäyttöön Malawiin - mahtavaa! Päästään polkemaan Jopoilla dynamon jauhaessa virtaa puhelimiin, kameroihin, musiikkisoittimiin ja mihin vaan toimintoon, mitä kännykästä nykypäivänä löytyy. Voi siinä paikallinen olla ihmeissään kun ryhmä pyyhältää paikalle vempaimineen - mutta Jopot ja kännykkälaturit jäävätkin paikallisen synnytyssairaalan iloksi meidän lähdettyämme!

Kassi täyttyy myös lakanoista, jalkapalloista, koripalloista ja pallopumpuista. Omien tyttöjeni tarha halusi vielä lahjoittaa myös vesivärejä ja piirustustarvikkeita. Voi olla että saamme iloisen vastaanoton paikan päällä ja eniten hymy on varmaankin korvissa meillä, jotka voimme näin konkreettisesti auttaa naisia ja lapsia pallon toisella puolella!

Voitte olla myös varmoja että raha- tai tavaralahjoituksenne menee upeaan tarkoitukseen. Sydämellinen kiitos kaikille osallistuneille! Viemme lämpimät terveisenne ilolla perille.

1 kommentti:

  1. Tarkemmat tuotetiedot pyörälaturista löytyy täältä: http://www.nokia.com/NOKIA_COM_1/Press/Materials/White_Papers/pdf_files/data_sheets_2010/Nokia_Bicycle_Charger_Kit_data_sheet.pdf

    VastaaPoista