maanantai 9. elokuuta 2010

Maanantai 9.8.2010





AAMUN AJATUS

Tämä usko
julistaa yhteisen halun
ehdottomalla suulla:
Ihmeitä
ei pidä odotella,
ihmeitä
pitää tehdä!

-Tommy Tabermann

Viime päivät ovat ovat olleet hikisiä -varsinkin metsissä mustikoiden ja vadelmien kerääjille, joihin itsekin kuulun. Marjastamisen ja pakastamisen ohessa olen yrittänyt löytää itsestäni uutta virtaa keräystoimintaan: Lähinnä sähköpostin muodossa eri toimijoille. Ei käy kieltäminen, etteikö pientä väsymistä ole ollut havaitavissa.

Tämän vuoksi itselleni ja kaikille blogin lukijoille mihin tahansa elämän tilanteeseen sopivat Tommy Tabermannin sanat löytyivät Positiivareiden Ajatusten Aamiaiselta! Kannattaa tilata omaan postiin! Kesätauolta palannut Ajatusten Aamiainen virkisti kummasti syntymäpäiväaamua, joka alkoi ensin hyvin: Lähdin virkistävälle aamulenkille. Lenkin puolivälissä "törmäsin" ampiaiseen, joka otti nokkiinsa ja pisti reiteen. (jo toinen kerta tänä kesänä) Joka tapauksessa aloittamalla päivän lukemalla jotain kannustavaa esim Ajatusten Aamiaispostia saa uutta uskoa tekemiseen ja lässähtämisen vastustamiseen. Miten helppoa on antaa periksi!

Meillä on hieno tavoite: Saada Malawin äidit tietoisiksi omista mahdollisuuksistaan vaikuttaa omaan elämäänsä-koulutuksen ja valistuksen kautta. Se on ainoa todellinen ja vaikuttavin tapa auttaa ihmistä:tehdä tietoiseksi omista voimavaroistaan. Väestöliiton projekti kouluttaa vapaaehtoisia valistustyöhön on hieno idea. Sillä päästään lähelle äitejä ja he itse tekevät valinnat ja muutokset.

Lähde sinäkin tukemaan tätä projektia! 10 eurolla saadaan vapaaehtoiselle ehkäisyneuvojalle materiaalipaketti, 20 eurolla annetaan terveydenhoitajalle hiv-koulutus, 300 eurolla saadaan sata neuvolakäyntiä ja 1000 eurolla peruskorjataan äitiysneuvolaa! Etsi "sopivan kapuajan" viitenumero www.kapua.fi sivuston kapuajat kohdasta ja ole mukana tekemässä ihmettä!

Meidän tavoitteemme 100 000 euroa on puolivälissä: Lähde sinäkin mukaan loppukiriin ja kannusta ystäviäsikin mukaan hyvän asian puolesta: Annetaan Malawin äideille mahdollisuus iloita syntymän ihmeestä ja lapselle mahdollisuus elää rakastavan äidin valvovan silmän alla.

Ei jäädä odottamaan ihmettä- TEHDÄÄN SE YHDESSÄ!

Elvi Kangasalta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti