maanantai 9. elokuuta 2010

Kapualainen

Olla "kapualainen", onko se joku erikoisen ajatusmaailman omaava henkilö vai kerran elämässä koettu projekti. Mielestäni ensimmäinen on lähempänä, mieli vahvistui viikonloppuna Inarin erämaassa, kaukana sähköstä ja lvi mukavuuksista.
Siellä oli henkilöitä Kapua 06 Kililtä, 08 Nepalista ja meitä 2010 ryhmistä. Toisillemme osin tuntemattomia, mutta jo esittelykierroksen aikana mielessä napsahti, noihan on mahtavia, tutunoloisia ja samanhenkisiä ihmisiä. Oli kiva kuulla aikaisempien reissujen kokemuksia, niin hyviä kuin huonompiakin, jospa opiksi ehdimme ottaa. Vaellus paikalliselle huipulle, saunaa, uintia kalastusta ;) turinoita ja yhdessä toimintaa sekä herkkuja syöden. Homma hoitui yhdessä tehden vaikka karkasinkin Atin ja Kaarinan kanssa ennen loppusiivousta. Pitkään nukkuneet paikkasivat karkulaisten osuuden, ktos.

Enää seitsemän viikkoa, nyt viimeistään alkaa loppukirin aika. Tsempataan loppuun tässä projektissa, vaikkakin kuuleman mukaan ei se lopu kun kone laskeutuu Malawista Hkiin ja poistumme kukin omille teille. Mieli myllertää, kyseessähän ei ole lomamatka.

Oulun pääkirjastossa on parasta aikaa Kapua 08 Nepalin reissun valokuvanäyttely, käykääpä tutustumassa kuviin komeisiin.

Mutta on tää myös kerran elämässä kokemus.
Kiitos Atille autoilusta.

1 kommentti:

  1. Tervehdys kaikkien aikojen Kapuajat.

    Lappi näytti Kapuajille parhaat puolensa kun aurinko paistoi, ilma oli lämmin ja vesi Rovajärvessä virkistävää. Kiitos vielä Marjalle ja Riitalle erinomaisista järjestelyistä, herkuista ja vaivannäöstä.

    Saisimmepa me 2010 Kapuajat teidät kaikki mukana Inarissa olleet Malawin matkalle. Hienoa porukkaa, kuten Reijokin totesi. Meillähän oli tosi hauskaa. Jos joku ei usko, voisi vilkaista Riston lähettämiä kylpytynnyrikuvia. Saimme myös hyviä ohjeita varustuksista ja valmistautumisesta sekä matkalle että sen jälkeiseen elämään.

    "Elämää ei mitata hengenvetojen määrällä, vaan niiden hetkien määrällä, jotka saavat henkemme salpautumaan"

    Vielä on kesää jäljellä ja syyskuussakin voi panostaa varainhankintaan. Tsemppiä. Kaarina K-H

    VastaaPoista