tiistai 4. toukokuuta 2010

Puoliväli

Yhdeksän kuukauden odotusaikamme on aika lähellä puoltaväliä, töitä vielä jäljellä tavoitteeseemme ja iloiseen mutta tärkeään reissuun.
Iloisia tapahtumia on edessä aiheeseen liittyen, mm. "Äitien Yö" 8.5, Maailmankylää 29.-30.5 ja Kapua hyväntekeväisyys Golfia ja Gaalaa Vanajanlinnassa 31.7, hienoa Erja. Unhoittamatta kiertävää Kapua 08 "Everestin varjossa" valokuvanäyttelyä vuorollaan ympäri maata. Sekä 9.5 tv:ssä Liv kanavalla Piitun haastattelua, siellä mukana Kaarina K-H ja tohtori Teija.
Seuratkaa kotisivuja, helppo ja kiva tapa osallistua hankkeeseen.

Otan Ullan haasteen veren luovuttamisesta vastaan, parin viikon päästä minäkin.
Kunnon kohotus tai vähintään entisen ylläpitäminen jatkuu suuntana syksy. Pyörän olen jo saanut liikkeelle, kajakkiin kapuaminen on edelleen vaiheessa ja pian vihreät nurmet odottavat salijumppaavaa samoilijaa.
Vaikka umpihanget ja pakkaset ovat muistona vain, eihän ole enää myöhäistä muistuttaa pohjoisen väkeä "varokaa heikkoja jäitä".

Hyvää Äitien päivää teille kaikille Suomen äideille, nyt on myös hyvä aika muistaa Malawin tulevia äitejä. Heille ei nyt ruusuja mutta lahjoituksia vaikka se Hessun radiossa mainitsema steriilin veitsen hinta. Ohjeethan löytyvät näiltä Kapuan sivuilta.
Tsempataan kohti kuumaa kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti