lauantai 29. toukokuuta 2010

Maailma kylässä - me kylässä maailmassa

Takana aivan upea päivä Maailma Kylässä - festivaaleilla. Välillä satoi, välillä paistoi - mutta sade loppui heti kun kävin ostamassa sateenvarjon, tai sitten se oli todella hienoääninen Anna Puu joka karkoitti pilvet pois :)

Edustettuina oli uskomaton määrä erilaisia järjestöjä yms, joidenka tarkoituksena - ainakin suurimman osan - on ihan oikeasti auttaa sekä antaa mahdollisuuksia.
Tuntui itsestäkin aivan upealta edustaa Kapuaa, kertoa ihmisille mitä me teemme ja miksi. Tuli ihan oikeasti olo että on osana jotain paljon suurempaa - ei pelkästään osana meidän aivan upeaa ryhmää, vaan osana niitten lukemattomien ihmisten joukossa jotka näkevät velvollisuudekseen auttaa muita.
Jokainen voi auttaa, jokainen voi osallistua keräykseen. Pienelläkin summalla saa kehitysmaassa paljon aikaan.
www.kapua.fi

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta kirjoituksesta ja festaritunnelmien jakamisesta! Mukavaa oli huomata, kuinka monet Kapuaa jo tuntevat tulivat käymään ständillä moikkaamassa - hienoa oli nähdä myös monia uusia, kiinnostuneita ihmisiä.

    KAPUA on esillä festareilla vielä tänään klo 18 asti, käykäähän kokeilemassa Kapua-kiipeilyä ja tutustumassa upeisiin Kapuajiin. Kapuan pisteellä kansallisteatterin takaa löytyy myös uunituoreita KAPUA-paitoja, jotka tulossa myyntiin nettisivuille lähiaikoina.

    t.Suvi

    VastaaPoista
  2. Hei

    Olen pari tuntia sitten kotiutunut kahden ja puolen viikon Unkarin matkalta ja kotimatkan varralla olin sovitusti työrupeaman KAPUA- teltalla. Olipa todella upea Festarikokemus, vaikka sää olikin epävakainen. Oli ilo saada kertoa KAPUAsta ja muutama paitakauppakin tuli tehtyä. Anna Puu on on ollut suosikkini ensimmäisestä Idols karsinnasta lähtien ja olin hienoa nähdä hänen esiintyvän livenä.

    Festareilla oli uskomaton määrä näytteilleasettajia ja erilaisten kultturien kohtaamisia. Vapaaehtoistyötä tehdään vähempiosaisten hyväksi tosi paljon.

    Tulen mainostamaan Maailma Kylässä festareita tuttavilleni mieleenpainuvana kulttuurikokemuksena.

    On ilo pitää yllä hellyttävää KAPUA- kirahvi paitaa ja siten viedä eteenpäin KAPUA sanomaa.

    Tsemppiä varainkeruuseen kaikille Kapuajille.

    Kaarina

    VastaaPoista