tiistai 16. maaliskuuta 2010

Talven taittuminen

"Maalis maata näyttää", ei oikein vielä pidä paikkaansa Oulun korkeudella (tuskin etelässäkään), parhaina päivinä jo vettä räystäiltä tippuu. TV:n täti lupasi juuri lisää lunta ja aamulla näytti mittari vielä - 30 mutta uskokaa, kevät on kalenterin mukaan menossa. Valoisaa riittää jo kivasti. Oli oikea vanhanajan luminen talvi, pikkuhiljaa kesää kohti.

Kahlaus umpihangessa tai jäällä on minulle ok. Kuumeeni hiihtoon on jäissä, vielä. Malawissa ei tod näk tarvitse hiihtää, joten kävely riittänee salihyppelyjen lisäksi tässä vaiheessa.
Tarvitaan pohkeisiin poweria, enköhän katsele tämän joukon kanssa etelä-itäisen afrikan maisemia Mt Mulanjen huipulta. Meidän fyysisin tavoitehan on 17 kapuajaa yhteiskuvassa huipulla.
Pian pääsen pumppaamaan pyörän renkaisiin ilmaa. Myönnän, hävyttömän pitkän ajan päästä taas pyöräilyä.
Melontaakin on ollut aikomus taas harjoitella uimahallin lämpimän puhtaassa vedessä melojataituroiden tukemana. Tahtoo vaan olla mukamas muuta tekemistä lauantai-iltaisin, jolloin on melojien harjoitusvuoro. Olen maksanut jäsenmaksunkin neljä vuotta käymättä kajakissa, tulevana suvena tehdään sit eskimokäännöksiä niin että vesi roiskuu, käännökset ainakin puoleen väliin ;)

Kevätväsymys on pysynyt taka-alalla, yksi piristävä lääke on ollut tää Kapua. Varainkeruu ja www sivuista puhuminen on päivittäistä, toivottavasti ei ympäristölle liikaa.
Mielestäni hyvin on tuntemani ihmiset ottaneet osaa ja yritysten väki varsinkin. Selvää on, että jokainen ei voi olla kaikkialla mukana.
Hymyn vetää korviin myös, kun naamatututkin ovat huomanneet hankkeen käynnistyneen ja etenevän paremmin, kuin talvisen junan.

Pisara se on litrankin alku, samoin euroista koostuu tään ryhmän tavoite. Vielä on matkaa pitkälti, suunta on hyvä ja verkkoja on laskettu pitkin eurooppaa, tulevien äitien hyväksi.

Kannustus on mahtava, kiitos jälleen teille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti