keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Hyviä ihmisiä maailma pullollaan!

Nyt kun asiaan kiinnittää oikein erityisesti huomiota, huomaa hienoja hankkeita kaikkialla! Vähän samaan tapaan kuin silloin kun oli itse raskaana - joka puolella vilisi lastenvaunuja ja pyöreämahaisia (tulevia) äitejä. Upeaa että niin paljon on vielä idealismia jäljellä, ja niin paljon on halua auttaa. Vielä ei olla menetetty uskoa rehellisiin hankkeisiin, jolla oikeasti pyritään johonkin muuhun kuin oman edun tavoitteluun!

Kun yrityksiin ja yksityisiin ottaa yhteyttä, oikeastaan aina yllättyy positiivisesti. Suurin osa pitää Kapua-hankettakin loistavana ja tarpeellisena, ja ne avustukset tulee itseasiassa aika yllättäviltä suunnilta. Hienosti opettaa tämäkin ihmistuntemusta piirun verran enemmän.

Ja tämä bloggaaminenkin poiki uuden harrastuksen - ihan oman blogin. Tästä taitaa elämä kääntyä uusille urille, ihan useammallakin saralla :) Kun ottaa laput silmiltä, näkee yllättäviä asioita. Rohkeasti vaan mukaan kokeilemaan kaikkea uutta ja mielenkiintoista! Sieltäkin niitä onnen elämyksiä saattaa löytyä, ihan yllättäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti