maanantai 12. syyskuuta 2011

TAVOITETTA SYKSYYN

Matkaohjelma on nyt kiinnitetty jääkaapin oveen ja pikku hiljaa siitä alkaa tulla todellisuutta. Välinehankinta käy kuumana. Tähän mennessä KAPUA 2011 Nepal projekti on ollut pelkästään tavoite saada kasaan henkilökohtainen keräystavoite, mutta syksyn edetessä, matka vääjäämättä lähenee.

Kaikki tuo edellämainittu ei suinkaan tarkoita sitä, että varainkeruu on jäänyt taka-alalle, päinvastoin. Varainkeruu jatkuu entistä kiivaammin, kun tavoitteen saavuttamiseen on entistä vähemmän aikaa.

Turkulaiset KAPUAjat ovat aktivoituneet tapahtuman järjestämisiin syksyn edetessä. Olemma Hansatorilla kertomassa KAPUA 2011 Nepal projektista yhdessä pyörivän kiipeilyseinän kanssa 24-25.9. Kiipeilyseinällä jokainen halukas voi testata kiipeilytaitojaan ja sitä, kuinka korkealle pääsee. Tilaisuudessa myydään myös KAPUA tuotteita, joiden hinnasta 20% menee suoraan projektiin.

Lisäksi meillä on elokuvaillaat Turussa 22.9 ja Paraisilla 8.10. Paraisten elokuvaillassa on tarjolla kahvia ja Nepalilaista tetä suolaisen suupalan kera. Leffan nimi on "A small act", mikä kertoo yhden pienen ihmisen vaikutuksesta toisen pienen ihmisen elämässä. Leffaillan tuotto menee KAPUA 2011 Nepal projektiin.

Pidämme myös KAPUA kirpputorin 1-2.10 ja toivomme, että kaikella tällä me turkulaiset kaksi innokasta KAPUAjaa saamme kasaan useamman euron KAPUA 2011 Nepal projektiin. Toivottavasti mahdollisimman moni kanssaihminen on samaa mieltä ja haluaa tulla mukaan näihin aktiviteetteihin ja samalla tukemaan KAPUA 2011 Nepal projektia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti