keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Yhdessä on hauskempaa

Minulle Kapuamisen yksi palkitsevimpia juttuja on ehdottomasti yhteisöllisyys. Inspiroidun kohtaamispisteissä. Kun kerroin maaliskuussa ystävilleni, että jännitin ensimmäisestä Kapua-tapaamista, joku kavereistani ihmetteli, miten voin edes harkita lähteväni kuukauden mittaiseen reissuun ihmisten kanssa, joita en ollut koskaan edes tavannut.

Helposti! On mieletöntä seurata, miten eri puolilta Suomea saman asian äärelle kokoontuneet viisitoista, aivan erilaista ihmistä, ikäjakaumalla 26-60 vuotta haluavat toimia yhdessä.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä, heidän tarinoistaan ja motiiveistaan. Se, mikä saa minut kiipeämään kuuden kilometrin korkeuteen ei ehkä olekaan sama asia, mikä liikuttaa 26-vuotiasta inkoolaispoikaa. Parasta työssäni toimittajana oli sukeltaa hetkeksi jonkun toisen elämään. Nyt saan tutustua viidentoista ihmisen elämään. Tunnen olevani etuoikeutettu, kun pääsen oppimaan heidän kanssaan, kuulemaan heidän unelmistaan ja jakamaan kokemamme.

Huomaan pyöritteleväni samoja ajatuksia kuin, mitä Salla pohtii edellisessä blogauksessaan lukemis-kampanjasta. Tärkeintä on yhdessä oppiminen, yhdessä oleminen ja toisen kohtaaminen.


Tässä meidän poppoota vatsan täynnä ja onnellisina.

Mitä mainiointa kesäpäivää kaikille!

Nuppu

Kalliosta kukkulalle.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti