tiistai 16. elokuuta 2011

Kannustusta konkareilta

Viime viikonloppuna kaikkien aikojen kapuajat kokoontuivat yhteen Rukalle mukavan yhdessäolon merkeissä. Mukava on kyllä kovin laimea sana kuvaamaan tuota reissua. Olihan mahtava reissu, mutta tulipa tehtyä! Koskenlaskun tiimellyksessä ja Pienen Karhunkierroksen jäljiltä kyytiä saaneiden lihasten kipristely oli pientä verrattuna treeniin, jota pallea-, vatsa- ja poskilihakset viikonlopun aikana katkeamattomana raikuneen naurun johdosta saivat.

Meille kapuajille 2011 - "junnukapuajille" - tapaaminen oli ainutlaatuinen tilaisuus kuulla konkarikapuajien kokemuksia valmistautumisesta edellisiin koitoksiin ja saada vinkkejä mm. rahankeruuseen. Sen lisäksi tapahtuma toimi tärkeänä vapaamuotoisena tilaisuutena ryhmämme keskinäisen positiivisen kemian kehittämiseen. Uskon, että siinä onnistuimme täydellisesti. Kunpa vain kaikki meistä olisivat päässeet mukaan! Toinkin esiin sunnuntain lyhyissä kiitossanoissa sen, että viikonloppu näytti myös sen kuinka meillä noviiseilla on kova tarve tutustua entistä paremmin myös toisiimme. Tästä osoituksena oli mm. oman lautan kaappaus koskenlaskuun. Siltäkin osin tapahtuma toteutti tehtävänsä, ryhmämme tottelee sujuvasti komentoja "Kaikki meloo!" ja sen toista versiota "Kaikki saunoo!". Tsemppi, jota tapaamisesta saimme, olikin aivan mahtavaa ja auttaa taatusti edessämme olevassa 2,5 kuukauden loppurutistuksessa ennen matkaanlähtöä marraskuun alussa.

Jatkoimme tsemppaamista pääkaupunkiseudun kapuajien kera jo heti maanantaina varainkeruuasioita juonien. Siinä ohessa tuli tietysti hehkutettua mennyttä viikonloppua, mutta myös keskusteltua elintenluovutuksen eettisyydestä ja mm. pernan repeämisestä...

Kaarina-kapuajalle vielä kerran kiitos Kaikkien Aikojen Kapuajien tapaamisen järjestelyistä ja siitä, että moisella revohkalla oli mahdollisuus vallata mökki viikonlopuksi käyttöön. Kiitos myös kaikille muille konkareille siitä avosydämisyydestä, jolla otitte meidät vastaan Kaikkien Aikojen Kapuajien joukkoon!

Ensi vuonna Kaikkien Aikojen Kapuaja-tapaamisen järjestävät 2011-kapuajat. Olemme jo alkaneetkin suunnitella tilaisuutta ja vuorossa lienee todennäköisimmin täydellinen hiljaisuuden retriitti, jonka rikkoo ainoastaan hetkittäinen synkistely. Nauraminen, laulaminen ja runonlausunta tulee tietysti olemaan ehdottomasti kiellettyä.

Salla-kapuaja

1 kommentti:

  1. Kiitos teille kaikille, jotka olitte mukana Rukalla. Oli ilo pitää teitä vieraana. Koimme Kuusamon parhaat luontoelämykset, tutustuimme toisiimme, jaoimme Kapua kokemuksia ja koimme yhteenkuuluvuutta. Yhteinen kokemus on hieno ja toivottavasti Kapua perhe kasvaa edelleen. Terveiset Suville. Vain sinun ansiotasi tämä kaikki on ollut mahdollista!

    Jo sunnuntai-iltana matkasin Päivi Terävän turvallisessa kyydissä kuntoutukseen Punkaharjulle. Näin "arkeen" on ollut pehmeä lasku.
    Tsemppiä varainkeruusen Kapua 2011 ryhmälle. Perillä Nepalissa tulette huomaamaan, että ponnistelu kannatti.

    Tavataan viimeistään ensi kesänä vaikka hiljaisuuden retriitissä. Paikalla ei niin väliä, kunhan tunnelma pysyy hyvänä.

    Toivottavasti Kalenin Päivi onnistuu Oma Kapua ryhmän kokoamisessa. Kyselkää Päiviltä !

    Kaarina Kapuaja

    VastaaPoista