tiistai 26. tammikuuta 2010

Rekka auton moottorilla

Hei kaikille! Minäkin olen ihan liekeissä KAPUAsta! Ensimmäiseksi taidan kuitenkin vähän kipuilla eli on ihan pakko avautua kuntotestistä :)

Odotin olevani keskitason suorittaja, joten välttävän saaminen yhdestä hapenottokykyä kuvaavasta indeksistä oli yllättävää. Kukapa niistä välttävistä tykkäisi, missään suhteessa. Kyseessä oli siis mittari joka kuvaa hapenottokykyäni suhteessa massaani. Puhdas hapenottokykyni on erittäin hyvässä kunnossa, mutta kun sen suhteuttaa hieman liian raskaaseen lastiin, saadaan lopputulokseksi rekka henkilöauton moottorilla. Painoindeksini oli ihan ok, mutta sydän jaksaisi paremmin jos kyydistä lähtisi pari kiloa.

Myös peruskestävyydessäni on parantamisen varaa. Tällä hetkellä edustan sitä jumppaurheilija-tyyppiä, joka tekee suht lyhyitä urheilusuorituksia kovilla sykkeillä. Juuri sitä treenaamiseni onkin ollut. Minun pitäisi siis saada aloitussyke alas. Tämä tapahtuu pidempien kestävyysharjoittelujen muodossa eli yli tunnin mittaisia lenkkejä ja uintiharjoituksia on tiedossa. Paljon.

Kestävyys kuntoon Malawi mielessä. Onnistuu. Katsotaan miten hyvin.

Kunnosta huolimatta edelleen liekeissä KAPUAsta! *krisse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti