lauantai 30. tammikuuta 2010

Lämpimin ajatuksin pakkasessa

Tänään tein tunnin pituisen lenkin pakkasviimassa. Yritin lämmittää pakkasen puremia poskia ja sormia lämpimillä Malawi-ajatuksilla, mutta se ei oikein auttanut. Sydäntä sentään lämmitti vähän, kun muistin, että olen liikkeellä hyvän asian puolesta.

Viikko sitten kuntotestissä selvisi sykerajat, joiden puitteissa sydäntä olisi hyvä työllistää vähintään kolmesti viikossa reilun tunnin ajan. Se toivottavasti kohottaisi kuntoa syksyyn mennessä ja helpottaisi Mulanje-vuorelle kapuamista, melontaa Malawi-järvellä sekä pyöräilyä paahtavassa helteessä. Mutta en omista sykemittaria, pitäisikö hankkia sellainen? Vaikka oma hyvinvointi onkin tärkeää, ja kolmen kympin rajapyykin lähestyessä olisi korkea aika ryhtyä ennaltaehkäisevään taisteluun ikääntymismuutoksia vastaan, olen kuitenkin ensisijaisesti mukana tässä hankkeessa jonkun muun kuin itseni vuoksi.

Tuntuu hyvältä ja tärkeältä, että saan olla mukana kapuamassa kohti malawilaisten äitien parempaa äitiysterveyttä. Lenkkeilyn lomassa pohdiskelin, ketkä kaikki haastaisin mukaan varainkeruuseen. Ensimmäiseksi heitän pallon Sinulle, blogin lukijalle! Tilinumero löytyy helposti http://www.kapua.fi/.

;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti